Om

Jag som driver denna sida heter Malin. Jag bor i de småländska skogarna tillsammans med min familj bestående av min sambo och våra 2 pojkar födda 2009 och 2011. Här hemma huserar även våra 2 hundar och i stallet står det 2 hästar.

Den 27 November 2011 startade jag en sida på FaceBook med avsikt att sprida information gällande bakåtvänt åkande. Och efter det har det rullat på. Jag har fått ett gediget intresse om bilbarnstolar och har sedan dess haft kontakt med olika bilstolstillverkare i sverige. I November 2014 kom även en sida till på FaceBook.

På de flesta inlägg kommer ni se mina söner testa de olika stolarna. På grund av deras ålder så kommer de ej kunna prova några babyskydd. Utan detta lämnar jag över till bekanta och deras bebisar. Mina söners huvudsakliga testområde kommer vara bakåtvända bilbarnstolar och framåtvända stolar. Bilen jag testar stolarna i är en Citroen C8. Detta är en 7-sitsig bil och således rymligare än en vanlig kombi. Jag kommer testa stolarna fram, bakom passargerarsätet och i mitten bak. Bilen är utrustad med ISOFIX . Dessa tester kommer ni kunna läsa om i inlägg och tester.

Jag hoppas att kunna utöka min kunskap gällande de olika modellerna genom studiebesök och möten mellan olika tillverkare. För mig är säkerheten allt. Och med dagens allt högre hastigheter på vägen, är det viktigt att även utvecklingen av bilbarnstolar följer med.

Sedan Mars 2015 innehar BilbarnZtolar.se F-skatt.

_DSC5256förminskad

Varmt välkommna och har ni några frågor kan ni nå mig på malin@bilbarnztolar.se