Bältesstol med 4-punkts bälte

Äntligen har den släppts och jag kan inte nog poängtera de höga förväntningarna jag har på denna stol.page_safety_secureguard

Det är Britax som står för lanseringen av en ny teknik gällande framåtvända. Mellan barnets ben sitter det ett grenbälte (Secureguard) med en krok i. I denna krok ska man leda bilens bälte. Man får då ett fyrpunktsbälte. Jag har inte sett denna stol i verkligheten och förhoppningsvis kommer jag får göra det inom kort. Med fyrpunktsbältet är det meningen att bältet ska hållas ner från barnets mage. Och även att barnet ska hindras från att glida ner i stolen.

 

Vad jag förstått så är det
enbart Kidfix II XP Sict som kommer ha denna funktion i Sverige. Och ej Kidfix II XP som vissa bilder visar. Jag väntar på svar från Britax, och uppdaterar detta inlägg så fort jag vet mer.campaign_page_4th_attachement_point_2400px

Det här inlägget postades i Bältesmonterad, Bältesstol, Britax, Isofix monterad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *