Besafe Modular - En stol för utländska marknaden

Besafe lanserar i år en ny bilbarnstol. Stolen påminner mycket om Maxi Cosi Pearl XP systemet. En bas, två stolar. Stolen heter i Norge Besafe iZi Modular. Jag har pratat med Besafe och denna stol kommer inte att säljas i Sverige. Men jag hoppas att de i framtiden tar fram en liknande men som enbart är bakåtvänd. Den Modular som finns på marknaden idag är vändbar. En sådan stol vill de ej sälja på den svenska marknaden.
2_campaign
Stolen består som sagt av en bas, men två stolar. Till den minsta använder man basen och babyskyddet iZi Go Modular I-Size. En uppgraderad version av deras befintliga babyskydd iZi Go. När barnet vuxit ur babyskyddet, runt 6-9 månaders ålder. Byter man till nästa stol, men behåller basen. Stolen man byter till heter iZi Modular I-Size. Den är godkänd bakåtvänd från 61 cm-105 cm och framåtvänd från 88 cm - 105 cm.

 izi_go_modular_i-size_ivory_melange_lightbox  izi_modular_i-size_ivory_melange_lightbox

Denna produkt kommer inte att säljas på den Svenska marknaden!

Läs även om Pearl XP och Pebble Plus.

Comments (One Response)

Add Your Comment

Your email address will not be published.

Hosting by daromer