Maxi Cosi uppgraderar Mobi XP

I sommar lanserade Maxi Cosi ännu en ny bakåtvänd stol.
Men håll i hatten. Det skiljer inte jättemycket på deras nya jämfört med Mobi XP. Den nya stolen har fått namnet Maxi Cosi Mobi XP Comfort. Till vardags kallas den Mobi XPC. Som namnet antyder så har den mer komfort för barnet. Detta då den har tjockare stoppning. Stolen är alltså mjukare än föregångarna Mobi SPS och Mobi XP.  Dessutom kommer även XP få ta del av den nya nackkudden. De har alltså valt att behålla samma stol och ända på små detaljer som gör åkandet bekvämare. Och varför ändra på ett redan vinnande koncept. Än en gång bra gjort av MC att ta till sig vad användarna klagat på.

 

 

Jag har inte haft förmånen att testa eller känna på denna stol ännu. Men när tiden finns kommer jag ta mig till närmsta butik för en kik! Precis som XP kommer denna stol enbart säljas i fysisk butik. I år kommer den finnas i svart och grå. Jag hade gärna sett stolen i fler färger.

Både SPS och XP kommer finnas kvar i sortimentet.

Priset för XPC kommer ligga på 3495:- i fysisk butik.

Comments (7 Responses)

 1. Linn skriver:

  Hej! Det är nu dags för vår flicka att byta bilstol och jag undrar bara ifall maxi cosi mobi xp och maxi cosi mobi xp comfort är samma höjd och längd så att inte det är ändrat och skiljer på sig? för jag gillar comfort mer med den nya nackkudden men vill gärna ha längden på ryggstödet precis som den första xp:n Hälsningar Linn

 2. Anna skriver:

  Läste ett tidigare inlägg där du skrivit om Mobi SPS och Mobi XP, då skriver du att är lite större.
  Gäller detta även för XP Comfort?

 3. Kristina skriver:

  Hej
  Undrar om man kan ha maxi cosi mobi XP i en Kia rio årsmodell 2012?

  Eller passar dem i alla bilar?

  Tacksam för svar .

  • maromer skriver:

   Hej

   Den passar ej i alla bilar och ni bör därför åka till närmaste återförsäljare och testa den. Tyvärr kan jag ej svara på huruvida den passar just i Rio.

   Mvh Malin

Add Your Comment

Your email address will not be published.

Hosting by daromer