Nyhet från Besafe - iZi Kid X1 i-Size

Idag lanserar Besafe en ny bilstol! Ingen mindre än en förbättrad version av deras första i-size stol, iZi Kid i-Size.

Stolen har fått namnet Besafe iZi Kid X1 i-Size och det som skiljer mellan de två modellerna är att man nu mera har ett reglerbart benläge! Vilket gör att X1 i-Size tar mindre plats när barnet är litet, om man monterar stolen utan benutrymme. Och när barnet blir äldre, kan man utöka benplatsen! Riktigt bra gjort av Besafe och jag väntar med spänning på att den ska komma ut i butik. Jag har länge önskat en I-size stol med reglerbar benplats. Och här kommer den.

Men vi kör på lite till. Det är nämligen så att Maxi Cosi inte längre är ensamma om att ha en I-size stol som även är plusgodkänd. Grattis Besafe!

 

 

Add Your Comment

Your email address will not be published.

Hosting by daromer