Tävla om babyskyddet Maxi Cosi Cabriofix!

Tävlingen är avslutad!

Vinnaren är Christine Carlström, som väljer att ge bort babyskyddet till sin syster som väntar barn.

Var med och tävla om ett av de populäraste babyskydden på marknaden. Tillsammans med JOLLYROOM.SE lottar BilbarnZtolar ut ett Cabriofix paket. I Cabriofix paketet ingår Maxi Cosi Cabriofix och EasyFix base. Allt till ett värde av 3495:-

Maxi-Cosi CabrioFix inklusive EasyFix Bas är ett testat och säkert babyskydd som tillsammans med EasyFix Bas fick högst test-poäng i Råd & Röns årliga bilbarnstols-test 2007-2010 i kategorin 0-13 kg. CabrioFix har även blivit testvinnare av klikk.no.

Babyskyddet har en lätt vikt och fungerar tillsammans med de flesta travelsystem på marknaden. Utrustad med sidoskydd och extra stoppning för en säker och behaglig bilresa.

- Enkel montering och extra sidoskydd.
- Integrerat solskydd.
- Tryckknapp för att justera bärhandtaget.
- Enhandsjustering av bältena.
- Praktiskt förvaringsutrymme.
- Godkänd enligt ECE R44/04.

Läs mer om Cabriofix paketet hos Jollyroom här!

Allt ni behöver göra för att vara med i utlottningen av detta paket är:

 • Gilla BilbarnZtolar och Jollyroom på Facebook
 • Dela detta inlägg och tagga tre personer i delningen (På Facebook)
 • Skriv en motivering i kommentarsfältet på hemsidan till varför just du ska vinna paketet

Passa även på att kika in på Jollyrooms instagram!

Tävlingen avslutas den 5 April kl 12.00. Vinnaren presenteras under samma eftermiddag.

 

 

I samarbete med 

Comments (12 Responses)

 1. sandra åhlander skriver:

  Jag vill vinna babyskyddet till min lilla dotter wilma. Vi har nu ett begagnat som vi bara lånar av en bekant och vore så skönt att ha ett eget Om olyckan skulle vara framme och slippa stå i skuld till dem om dera skydd skulle vara med i krock.

 2. Emelie segendorff skriver:

  Varför jag/vi vill vinna babyskyddet? Är för jag ska mitt andra guldägg här om 5 veckor och har inte fixat ett babyskydd än. Och maxi cosi ska vara det bästa som går att få tag på 🙂

 3. Therese skriver:

  skulle bli så glad om vi vann babyskyddet till vår trea som kommer till sommaren! Vi velar och velar och bara skjuter på beslutet! Den är en av få stolar som skulle passa i bilen med de två stora vid sidan!

  Håller tummarna!!!

  Tusen tack för en kanonsida! Vilket jobb du gör!

 4. Magdalena skriver:

  Jag skulle vilja vinna ett baby skydd för vi vänta tvillingar i september. Hade passat bra för oss att vinna ett eftersom vi ha 3 barn innan.

 5. Erica Hedlund skriver:

  Vårt babyskydd har blivit gammalt och slitet, fyra barn har suttit i den tills det blivit för litet. Nu önskas ett fräscht nytt skydd som har bästa kvalitet, det skulle bli en glad megasuccé

 6. Lisa Sivermark skriver:

  Hade vart roligt att vinna ett nytt babyskydd som vi kan ha i min bil, så vi slipper flytta de gamla vi har fram och tillbaka mellan bilarna.

 7. Ronja Carlsson skriver:

  Jag vill vinna babyskyddet för det skulle vara skönt att ha ett med fäste i bilen så man slipper krångla så med bältet varje gång man ska någonstans 🙂

 8. Tina Carlström skriver:

  Min syster är äntligen gravid efter fem missfall och denna gånger ser det ljust ut. Hon har två månader kvar. Eftersom hon haft dessa missfall innan har de inte vågat handla något till barnet ännu. Och ett babyskydd skulle jag så gärna vilja ge dem då jag vet att de behöve ett. Att få ge detta till dem hade fått graviditet och känslan att de faktiskt ska ha ett barn mer verklig.

 9. Josefin Karlsson skriver:

  Jag är en sån som aldrig vinner något 🙁 Lottas det så drar jag minsann alltid nitlotten. Mina vänner och familj tröstar mig med att jag har tur i kärlek. Nu väntar jag och min kärlek vårt första barn. Håller tummarna för att jag äntligen vinner och vi får lägga ner honom i ett nytt babyskydd från Maxi Cosi. Tack för en fin sida och tummen upp för Jollyroom!!!

 10. Emely Jensen skriver:

  Varför jag skulle vilja vinna för har aldrig vunnit något nån gång och för väntar mitt första barn som kommer om 3 veckor den 15 april och har inte ordnat något babyskydd och har dessvärre inte råd. Så hoppas jag får tur så vi får hem vår lilla flicka från bb 🙂

 11. rebecka skriver:

  Jag skulle vilja vinna ett babyskydd så jag kan skänka det till någon som verkligen behöver den och inte har råd att köpa en dock kommer jag först att använda den då vi ska ut på en resa i juni och är i behov av ett babyskydd då i transfern så efter det kommer jag skänka bort den =) <3

 12. My skriver:

  En nära vän till mig är gravid men har efter ett tidigare missfall en del oro. En present hade varit kul att överraska med!

Add Your Comment

Your email address will not be published.

Hosting by daromer