Nya stolar från Klippan!

Det kom inte mindre än 3 nyheter från Klippan när de hade mässa i Köln. Tyvärr kunde jag inte medverka. Men jag håller ett ständigt öga på dem!
Först ut är en uppdaterad version av Klippan Triofix. Den ”nya” Triofixen kommer kunna lutas. Vilket är en stor fördel i bilar med bakåtlutande säten. Om den ”gamla” Triofixen kommer att försvinna helt låter jag vara osagt! Triofixen är upp till 18 kg för bakåtvänt bruk och  36 kg framåtvänd. Stolen kommer heta Triofix Recline. Den enda skillnaden jag kan se på bilderna är att axelmuddarna är ändrade. Detta ser jag som positivt då depå Triofixen är något hårda.

En ännu större nyhet är att Klippan har tagit fram en ren framåtvänd stol. Stolen går under namnet ES 06. Modellen påminner lite om Concord T Transformer. Och den stolen är en favorit hos mig bland de framåtvända. Vilket gör att jag har ett idelt öga på ES 06. Jag gillar modellen skarpt och väntar med spänning tills den kommer ut på marknaden. Känner på mig att detta kommer bli en storsäljare.
Klippan väljer att även lansera en bälteskudde. ES 08

Till sist väljer jag att lägga in ett diagram över Klippans stolar. Vill ni se hela deras nya broschyr så klicka på den bilden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>