Vi åker på utflykt

När man har semester och det är sommar blir det lätt att barnen har kompisar med sig hem. Då kan det behövas en extra stol eller två i bilen. Vi är glada att vi har en bil som tar 7 personer, 6 passagerare och 1 förare. I veckan åkte vi på Älg-safari med 4 barn och 3 vuxna. Åldern på barnen är från 6 månader till 5½ år gamla.

Philip 2,2 år (ca 92 cm lång) åker i Axkid Minikid, Ella 5½ år (ca 118 cm lång) åker i Brio Caro-Fix, John 4,2 år (ca 107 cm lång) åker i Akta Graco Belogic och Theo 6 månader (Ca 62 cm lång) åker i Besafe iZi Plus.

Har ni en smutsig bil? Då får ni ett bra tips nedan.

 

2 reaktion på “Vi åker på utflykt

 1. Så flotte bilder! Der satt de fint. Men jeg innbiller meg at Ella kanskje skulle hatt hodestøtten ett hakk høyre opp? Eller er det bare vinkelen på øverste bilde kanskje. Uansett, nydelige unger.
  Hva synes du om Izi Plus? Jeg tenker på å kjøpe den.

  • Hej!
   Ellas stol kan säkert höjas ett snäpp till. Det överlåter jag till hennes föräldrar:)

   Ang iZi Plus så älskar både jag och mina barn den. Finns bara en nackdel och det är att den tar en del plats i bilen. Men ger å andra sidan super med benutrymme.

   //Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>