Föreläsning

Jag har länge funderat på att åka runt och upplysa föräldrar om hur viktigt det är med säkerheten i bilarna. Och igår fick jag en förfrågan om jag ville komma och prata på en föräldrar grupp. Självklart sa jag ja och den 20 Mars kommer det nyfikna och förväntansfulla föräldrar. De ska få känna, klämma, testa och provmontera de stolar jag har hemma just då.

Jag kommer upplysa om åldrar på stolar, vilka som passar större respektive mindre barn. Vilka stolar som tar liten plats i bilen. Men framförallt kommer jag informera om hur mycket säkrare det är att åka bakåtvänt!

Jag håller just nu på att undersöka om det finns några utbildningar i ämnet ” Barn i bil”. Och hoppas på napp snart.

Feb 15, 2013 | Posted by in Föreläsning, Inlagg | 0 comments

Add Your Comment

Your email address will not be published.

Hosting by daromer